Mediator in Haren inschakelen bij conflicten 

Bij conflicten kan de hulp van een mediator in Haren wenselijk zijn. Een mediator treedt op als onafhankelijke partij tussen de betrokkenen bij een conflict. Door gesprekken te voeren probeert de mediator een oplossingsrichting vast te stellen, om deze vervolgens met alle betrokkenen een verdere invulling te geven. Het informele karakter van de gesprekken die gevoerd worden met een mediator maakt de hulp hiervan zo populair. Stevens Idema beschikt over een ervaren mediator, die bij sterk uiteenlopende conflicten kan helpen in de zoektocht naar een oplossing. 

Aan de slag met een mediator in Haren 

Belangrijk bij het inschakelen van een mediator in Haren is het feit, dat alle betrokkenen vertrouwen moeten hebben in een goede afloop. Een mediator is immers onafhankelijk, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een advocaat. Wanneer niet alle betrokkenen vertrouwen hebben in de mediator, is de kans op een succesvolle afloop zeer beperkt. Mensen durven in dit geval niet vrijuit met de mediator te spreken, waardoor het lastig wordt om tot een oplossingsrichting te komen. Mediation wordt vaak gekozen bij conflicten rond een echtscheiding. Er kunnen conflicten ontstaan over de verkoop van een woning, het betalen van alimentatie, enzovoorts. 

Advies over inschakelen mediator in Haren 

Bent u benieuwd of een mediator in Haren inschakelen een goede optie is in uw situatie? Wilt u meer weten over de aanpak van onze mediator? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Onze mediator is zeer ervaren in het aanbieden van mediation. Het vergroot de kans op een succesvol verloop van een dergelijk traject.  

Stel een vraag