Hulp van een mediator in Eelde inschakelen 

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin het niet wenselijk is om direct de hulp van een advocaat in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict in de relationele sfeer, een conflict tussen u en een familielid, enzovoorts. Toch is het weg blijven kijken bij zo’n conflict geen optie. Een goede middenweg is het inschakelen van een mediator in Eelde. Een mediator gaat op een heel informele wijze met u en andere betrokkenen aan de slag om tot een oplossing te komen bij conflicten. Op dit punt wijkt een mediator qua werkwijze af van een advocaat. Een advocaat handelt formeler. 

Mediator in Eelde als neutrale partij inschakelen 

Niet alleen de meer informele aanpak van een mediator in Eelde is een belangrijk verschil met de werkwijze van een advocaat. Ook dient een mediator als geheel neutrale partij in een conflict. Een advocaat zal altijd belangen van slechts een partij in een conflict behartigen. Doordat een mediator in Eelde neutraal in het conflict staat, is het belangrijk dat alle betrokkenen vertrouwen hebben in de gekozen mediator. Evenals dat zij moeten geloven in mediation als oplossing voor conflicten. 

Diensten van een mediator in Eelde 

Een mediator in Eelde van Stevens Idema helpt u bij sterk uiteenlopende conflicten. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die we kunnen bieden. Ook kan de mediator u direct meer vertellen over de werkwijze bij het oplossen van een conflict. Door samen naar oplossingen te zoeken kan een conflict opgelost worden, zonder hier een rechtszaak voor aan te moeten spannen. Vaak is dit voor alle partijen een veel prettigere oplossing! 

Stel een vraag