Ervaren mediationkantoor bij Peize 

In het geval van een serieus conflict kan het lastig zijn om tot een oplossing te komen. In het bijzonder, wanneer partijen niet bereid zijn om hieraan mee te werken. Er zijn verschillende manieren waarop u een dergelijk conflict tot een einde kunt brengen. Een van de opties die u heeft is het inschakelen van de hulp van een mediationkantoor bij Peize. Stevens Idema biedt u graag de gewenste hulp. Ons mediationkantoor bij Peize biedt u verschillende vormen van mediation aan. De keuze die u hierin maakt is vaak afhankelijk van de situatie; gaat het om een op zichzelf staand conflict, of verwacht u dat er op termijn nogmaals een conflict kan ontstaan? Dat laatste geldt bijvoorbeeld voor mensen die uit elkaar zijn gegaan. 

Verschillende vormen van hulp mediationkantoor bij Peize 

Ons mediationkantoor bij Peize maakt onderscheid tussen probleemoplossende mediation en narratieve mediation. Zoals de naam al doet vermoeden is probleemoplossende mediation gericht op geschillenbeslechting bij een eenmalig conflict. Met narratieve mediation kiest u voor een doorlopende ondersteuning van een mediator. Dat is wenselijk wanneer u gescheiden bent en bijvoorbeeld samen minderjarige kinderen heeft. Het kan leiden tot vervelende, lastige situaties. Narratieve mediation kenmerkt zich door een relatiegerichte benadering. 

Mediator van mediationkantoor bij Peize inschakelen 

Zit u momenteel met een conflict, waarbij het u niet lukt voortgang te brengen in de oplossing? Onze ervaren mediator helpt u graag verder. Neem eens contact op met ons mediationkantoor bij Peize, zodat we u meer kunnen vertellen over onze aanpak en de dienstverlening die we u bieden. Samen proberen we een conflict zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen, waarbij ieder van de betrokken partijen zich in de gekozen oplossing kan vinden.

Stel een vraag