Professioneel mediationkantoor bij Eelde 

Op het moment dat u het niet meer lukt om samen met andere betrokken partijen tot een oplossing te komen in conflictsituaties, kan het inschakelen van een mediationkantoor bij Eelde een interessante optie zijn. Stevens Idema is een voorbeeld van een ervaren partij, die u ondersteunt bij het oplossen van conflicten. Onze mediator treedt als een neutrale partij op tussen de diverse partijen en zoekt naar gemeenschappelijke standpunten. Dit kan een ingang vormen richting de oplossing van het conflict. Er zijn verschillende vormen van mediation mogelijk. We vertellen u er graag meer over. 

Hulp van mediationkantoor bij Eelde 

Ons mediationkantoor bij Eelde kan u ondersteunen door u eenmalig te helpen een conflict op te lossen; dit noemt men probleemoplossende mediation. De mediator inventariseert de standpunten van betrokkenen en zoekt samen met hen naar een oplossingsrichting. Heeft u een doorlopende relatie met degene met wie u een conflict heeft? Voor die situaties biedt ons mediationkantoor bij Eelde narratieve mediation aan. Het is bijvoorbeeld interessant voor ex-partners die samen nog een woning of kinderen hebben. De kans dat conflicten zich meermaals voordoen is hierbij groot. 

Advies van mediationkantoor bij Eelde 

Vaak is het bij conflictsituaties niet direct noodzakelijk om hier een civiele procedure van te maken; de hulp van ons ervaren mediationkantoor bij Eelde vormt een laagdrempelig alternatief. Belangrijk is hierbij wel dat alle betrokken partijen openstaan voor de hulp van een mediator. Neem contact met ons op, zodat we een eerste afspraak met u kunnen maken. We zijn benieuwd op welke manier we u kunnen helpen het conflict tot een einde te brengen, waar alle betrokkenen tot op zekere hoogte content mee zijn. 

Stel een vraag