Mediation in Roden kan een oplossing voor u zijn 

Bevindt u zich in een situatie, waarbij enkel met betrokken partijen praten niet tot een oplossing in een conflict leidt? Mogelijk kan mediation in Roden in dit geval het overwegen waard zijn. Het is een vrij laagdrempelige wijze van het oplossen van conflicten, daar een stap naar de rechter niet direct noodzakelijk is. Een mediator van Stevens Idema stelt zich als een geheel neutrale partij op tussen de betrokkenen in uw conflict. Door gesprekken te voeren, probeert de mediator de spreekwoordelijke middenweg te vinden. Het moet de eerste stap vormen in een uitweg uit een conflict. 

Mediation in Roden kent verschillende vormen 

Het is belangrijk om u te beseffen dat mediation in Roden in verschillende vormen wordt aangeboden. In de basis maakt men onderscheid tussen probleemoplossende mediation in Roden en narratieve mediation. Narratieve mediation wordt vaak toegepast wanneer er sprake is van doorlopende relaties. Een goed voorbeeld hiervan is een echtscheiding, waarbij nadien verschillende zaken geregeld en vastgelegd moeten worden. Dit geldt specifiek voor echtscheidingen waarbij bijvoorbeeld kinderen betrokken zijn. Probleemoplossende mediation is gericht op het oplossen van een los, opzichzelfstaand probleem. 

Aan de slag met mediation in Roden 

Wilt u meer weten over de voordelen en verschillende vormen van mediation in Roden? Zit u zelf in een conflict, welke u op korte termijn op wenst te lossen middels mediation? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze mediator vertelt u graag meer over de hulp die Stevens Idema u hierin kan bieden. Ons doel is samen met de betrokken partijen in uw conflict tot een passende oplossing te komen. 

Stel een vraag