Professionele mediation in Groningen door Stevens Idema 

Het is soms lastig om uit langlopende conflicten te komen. Denk aan een conflict op zakelijk vlak, conflicten in de relationele sfeer, enzovoorts. Stevens Idema biedt u graag hulp bij mediation in Groningen. Mediation is een goede stap wanneer u niet uit het conflict lijkt te komen, maar een rechtszaak momenteel te ver vindt gaan. Bij mediation probeert een onafhankelijke partij, de mediator, samen met u en andere betrokkenen tot een oplossing te komen. Mocht mediation in Groningen niet voldoende blijken te zijn, dan zou u alsnog over kunnen gaan tot het aanspannen van een rechtszaak. 

Notaris inschakelen voor mediation in Groningen

Mogelijk denkt u niet direct aan de notaris, wanneer u kijkt naar de mogelijkheden op het gebied van mediation in Groningen. Een notaris wordt hier vaak voor ingeschakeld, omdat de notaris volledig onafhankelijk en onpartijdig is. De kans dat dit leidt tot een oplossing bij mediation is hierdoor het grootst. Een ander voordeel die een notaris u biedt, is het feit dat de notaris over juridische kennis beschikt. Zo kan deze u adviseren over rechten die de verschillende partijen binnen het conflict hebben. Mediation in Groningen wordt in verschillende vormen aangeboden. Samen bekijken we wat voor u het meest geschikt is. 

Direct mediation in Groningen inplannen 

Zit u momenteel met een conflict, waarbij mediation in Groningen een goede optie lijkt te zijn? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de verschillende soorten mediation die we aanbieden. Ook denken we graag met u mee over de kans dat mediation tot een oplossing leidt. Onze ervaring in mediation komt hierbij goed van pas! 

Stel een vraag