Leveringsakte woonboot Groningen

Voor een bepaalde categorie woonschepen is een leveringsakte nodig, vergelijkbaar met die van een bedrijfspand of een woonhuis. Dit heeft met bepaalde kenmerken van het schip te maken. Wanneer een dergelijke leveringsakte woonboot Groningen vereist is, dan vindt de overdracht plaats via de notaris. Het opstellen van een leveringsakte voor en woonschip vereist speciale kennis. Deze kennis is niet bij ieder notariskantoor voorhanden. Als u een willekeurige notaris benadert dan is de kans groot dat men zich eerst in de materie moet gaan verdiepen om de juiste akte te kunnen opstellen. Bij Stevens Idema Notarissen is deze kennis al vele jaren aanwezig. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in akten voor woonschepen.

De leveringsakte woonboot Groningen snel geregeld

Wanneer u een woonboot gaat kopen waarvoor een leveringsakte noodzakelijk is dan doet u er verstandig aan deze opdracht te geven aan een ervaren notariskantoor. In een leveringsakte woonboot Groningen moeten specifieke zaken worden opgenomen die niet van toepassing zijn op een woonhuis. Hiervoor is specialistische kennis en ervaring vereist. Ons kantoor beschikt over deze kennis en ervaring omdat het opstellen van dergelijke akten al vele jaren tot onze expertise behoort.

Vraag nu een offerte aan voor de leveringsakte van uw woonboot

Vindt de overdracht van uw woonboot binnenkort plaats? Vraag dan nu vrijblijvend een kostenopgave voor de leveringsakte woonboot Groningen bij ons kantoor. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050 – 317 6 444. Wij adviseren u graag over alle aspecten die bij de aankoop of overdracht van een woonboot komen kijken. Wij zijn ook bereikbaar via ons e-mailadres info@stevensidema.nl.

Stel een vraag