Hulp bij het opstellen van koopovereenkomst in Roden   

Bent u voornemens een nieuwe woning te kopen? In dat geval kunt u niet aan het opstellen van een koopovereenkomst in Roden ontkomen. In de koopovereenkomst worden alle afspraken vastgelegd, die tussen de koper en verkoper gemaakt zijn. Over het algemeen heeft de koper het recht om een notaris aan te wijzen voor het opstellen van de koopovereenkomst in Roden, mits dit in de buurt is van de overgenomen woning. Stevens Idema biedt u graag hulp aan bij het uitwerken van de koopovereenkomst voor uw nieuwe woning. 

Koopovereenkomst in Roden opstellen voor uw huis 

Wist u dat een koopovereenkomst vaak ook voorlopige koopakte genoemd wordt? Dat klinkt wellicht niet logisch. U heeft de koop immers al gesloten! Een koopovereenkomst in Roden heeft geen voorlopig karakter. Wel is het zo dat er nog sprake kan zijn van ontbindende factoren. Mogelijk komt de hypotheek niet rond, of blijkt bij een bouwtechnische keuring dat er veel mis is met de woning. Nadat de koopovereenkomst in Roden gesloten is, heeft een koper nog drie dagen de tijd om van de koop af te zien zonder dat dit verder consequenties heeft. Na deze drie dagen is de koop, los van de ontbindende factoren, gesloten. 

Advies over koopovereenkomst in Roden 

Onze notarissen vertellen u graag meer over de wijze waarop een koopovereenkomst in Roden wordt opgesteld. Wat komt er in het document te staan? Welke afspraken moeten wel, of juist niet in het document verwerkt worden? Een persoonlijke aanpak en korte lijnen staan hierbij voorop. Zo sluit u met een fijn en zeker gevoel de deal voor de aankoop van uw nieuwe woning! Ook wanneer u nog een samenlevingscontract op wilt laten stellen helpen we u graag verder. Het wordt regelmatig gecombineerd met de koopovereenkomst in Roden. 

Stel een vraag