Hypotheekakte in Groningen afsluiten voor uw woning 

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken! Denk aan de bezichtigingen vooraf, het uitbrengen van een bod en vervolgens het in orde maken van de financiering hiervan. Een hypotheekadviseur helpt u een geschikte hypotheekverstrekker te vinden, die u de gewenste hypotheek tegen een gunstig rentetarief aanbiedt. Nadat uw hypotheekaanvraag geaccepteerd is, wordt dit formeel vastgelegd in een hypotheekakte. Voor het opstellen van een hypotheekakte in Groningen kunt u terecht bij Stevens Idema. Wij helpen u graag op weg! 

Ondertekenen van een hypotheekakte in Groningen

 Voordat u de hypotheekakte in Groningen kunt ondertekenen, hebben we een aantal gegevens van u en de hypotheekverstrekker nodig. Voor welk object sluit u de hypotheek af? Wie is uw hypotheekverstrekker? Aan welke voorwaarden dient u te voldoen bij de aflossing van de hypotheek? Enzovoorts. Bent u het eens met de voorwaarden die in de hypotheekakte zijn opgenomen? In dat geval kunt u deze ondertekenen en heeft u de financiering voor uw nieuwe woning rond. We feliciteren u graag met uw nieuwe woning! 

Meer dan een hypotheekakte in Groningen

Niet alleen de hypotheekakte in Groningen moet ondertekend worden bij de aankoop van een woning. Houd bijvoorbeeld ook rekening met de leveringsakte. De leveringsakte wordt getekend op het moment dat u de sleutels krijgt van de huidige bewoner van het pand. U geeft in de leveringsakte aan dat u de sleutels ontvangen heeft en dat de woning naar wens is. Ook bij het opstellen van een leveringsakte kunt u op de hulp van Stevens Idema rekenen. We begeleiden u graag bij het volledige proces rond de aankoop van uw woning.

Stel een vraag