Hypotheek woonboot Groningen

Voor een bepaalde groep mensen is het een echte droom: Wonen op een woonboot. Maar de financiering ervan vraagt speciale aandacht. Een woonboot lijkt erg op een huis, maar is toch op een aantal punten anders. De hypotheek woonboot Groningen vraagt daarom van de notaris ook speciale aandacht en kennis om een correcte hypotheekakte op te stellen. Notariskantoor Stevens en Idema beschikt over deze kennis. Wij zijn hiervoor specifiek geschoold en wij houden onze kennis ook up date zodat wij wijzigingen in wet- en regelgeving direct kunnen toepassen. Deze specifieke kennis is niet bij ieder notariskantoor aanwezig.

De hypotheek woonboot Groningen goed geregeld bij de notaris

Wilt u dat uw hypotheek woonboot Groningen goed en snel wordt geregeld bij de notaris? Doe dan een beroep op een notariskantoor dat hierin is gespecialiseerd. De hypotheek van uw woonboot wordt vakkundig verwerkt in een hypotheekakte die alle bepalingen bevat die van belang zijn bij de aan- of verkoop van een woonboot. Wij zorgen ervoor dat de overdracht en het passeren van de aktes vlot kan gebeuren zodat de verkoop of de aankoop geen vertraging zal oplopen. Dus ziet u de woonboot van uw dromen en is deze te koop? Dan heeft u bij deze uw notariskantoor om de aankoop te regelen al gevonden.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de aankoop van uw nieuwe woonboot

Gaat u binnenkort een woonboot kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor het opmaken en passeren van de bijbehorende akte voor de hypotheek en de aankoop. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 050 -31 76 444. Wilt u liever uw vraag per e-mail stellen, stuur ons dan een bericht op info@stevensidema.nl.

Stel een vraag