Notaris inschakelen bij een hypotheek in Groningen 

Heeft u een woning gekocht? Gefeliciteerd! Nu is het zaak om de financiën rond te krijgen voor de definitieve aankoop van het huis. Onderdeel van het in orde maken van de financiën is het ondertekenen van de hypotheekakte bij de notaris. Pas wanneer het document bij de notaris ondertekend is, geldt dit als een rechtsgeldig stuk. Het geeft u de zekerheid dat de woning straks van u is en de bank u de hiervoor benodigde financiering toekent. Bij het afsluiten van een hypotheek in Groningen staat Stevens Idema voor u klaar om de hypotheekakte op te stellen. 

Hypotheek in Groningen aanvragen en akte tekenen 

Veel woningbezitters vragen een hypotheek in Groningen aan via een hypotheekadviseur. De hypotheekadviseur voorziet hen van advies over de meest geschikte financieringsmethode voor een woning. Kiest u voor een lineaire hypotheek in Groningen, of gaat u voor een annuïteitenhypotheek? Nadat u een hypotheekverstrekker gevonden heeft die u de hypotheek toe wil kennen, schakelt u de notaris in. De notaris stelt op basis van de aangevraagde hypotheek een hypotheekakte voor u op. Vaak kunt u de notaris zelf kiezen! Bij nieuwbouwprojecten is dit echter niet altijd mogelijk. 

Op korte termijn hypotheek in Groningen regelen 

Wilt u de hypotheek in Groningen op korte termijn geregeld hebben? Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die Stevens Idema u hierbij kan bieden. Ook vertellen we u alvast meer over de gegevens die we nodig hebben en de manier waarop wij te werk zullen gaan. Zo zorgen we er samen voor, dat u straks de trotse eigenaar bent van uw nieuwe woning!

Stel een vraag