Hulp bij het opstellen van huwelijksvoorwaarden in Groningen 

Op het moment dat u in het huwelijksbootje stapt met uw partner, heeft dit gevolgen voor uw vermogen. Het is verstandig om u vooraf goed te laten adviseren over hetgeen trouwen of bijvoorbeeld een geregistreerd partnerschap voor u en uw partner betekent. In het bijzonder wanneer u reeds vermogen opgebouwd heeft, een eigen onderneming runt of bijvoorbeeld een eigen woning heeft. Stevens Idema voorziet u graag van advies, wanneer u hulp wenst bij het opstellen van huwelijksvoorwaarden in Groningen. In deze huwelijksvoorwaarden kunt u afwijken van de standaard afspraken die gemaakt worden bij een huwelijk. 

Huwelijksvoorwaarden in Groningen vastleggen

U kunt vanzelfsprekend vooraf afspraken maken over uw vermogen. Dergelijke afspraken zijn echter niet rechtsgeldig, zolang deze niet op papier gezet zijn door een notaris. Een notaris van Stevens Idema vertelt u vooraf graag meer over uw mogelijkheden bij het opstellen van huwelijksvoorwaarden. Evenals dat de notaris u kan begeleiden bij het op de juiste wijze formuleren van reeds gemaakte afspraken. Welke gevolgen hebben deze afspraken? Op welke manier kunt u afwijken van de huwelijksvoorwaarden die standaard gelden na een huwelijk? Het is verstandig om de huwelijksvoorwaarden in Groningen op te stellen vóór het moment van trouwen of het afsluiten van een geregistreerd partnerschap. 

Direct aan de slag met huwelijksvoorwaarden in Groningen

Trouwt u binnenkort en wilt u voorafgaand aan de bruiloft huwelijksvoorwaarden in Groningen op papier zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de rol die onze notaris hierbij kan spelen. We maken graag een afspraak met u om de huwelijksvoorwaarden verder uit te werken. 

Stel een vraag