Geregistreerd partnerschap Groningen

Als u ervoor gekozen heeft om uw relatie te gaan bezegelen met een geregistreerd partnerschap, dan komt er veel op u af. Niet alleen de invulling van de dag zelf vraagt de nodige voorbereiding, maar u moet ook nadenken over de vraag of u het partnerschap in gemeenschap van goederen wilt sluiten. Dit houdt in dat alles wat u bezit, evenals eventuele schulden, van u samen wordt. Het is ook mogelijk om bepaalde bezittingen, of juist schulden, apart te houden, zodat deze niet bij de partner terecht komen. Dit dient u vast te leggen bij een notaris. Stevens Idema Notariaat is u hierbij graag van dienst.

Partnerschapsvoorwaarden goed geregeld

Bij een geregistreerd partnerschap gelden dezelfde regels als bij een huwelijk, alleen worden de huwelijksvoorwaarden in dit geval partnerschapsvoorwaarden genoemd. Het is belangrijk om deze goed te regelen. Ons kantoor bevindt zich in Groningen, dus voor een geregistreerd partnerschap Groningen bent u bij Stevens Idema Notariaat aan het juiste adres. Wij kijken samen met u naar uw wensen en kunnen de voorwaarden opstellen die het beste bij uw situatie passen.

Voorwaarden op maat

Er kunnen veel redenen zijn waarom u ervoor kiest om partnerschapsvoorwaarden op te stellen. Wat de reden voor u ook is, wij helpen u graag met het maken van voorwaarden waarmee alles precies geregeld is zoals u dat graag wilt hebben. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Boermandestraat 1 in Groningen. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 050- 3176444 of per e-mail: info@stevensidema.nl.

Stel een vraag