Familierecht mediator Groningen

Als specialist in familierecht kan Stevens Idema Groningen u helpen als notaris en mediator. Onze mediators werken met een persoonlijke, doch zakelijke aanpak en kijken naar de belangen van alle betrokken partijen.

Stevens Idema Groningen uw mediator in familierecht

Geschillen binnen de familie zijn ontzettend vervelend en het is dan ook van groot belang dat deze goed worden opgelost. Stevens Idema kan optreden als mediator en komt met een oplossing die iedereen ten goede komt. Hierin kijken we naar de belangen van alle partijen die betrokken zijn bij de situatie. Bijvoorbeeld naar die van u, uw ex-partner en uw kinderen.

Omdat familiezaken erg emotioneel kunnen zijn, is het prettig het zo snel mogelijk af te sluiten. Onze mediator geeft u de aandacht die u nodig heeft, maar gaat toch efficiënt te werk. Familiezaken zijn gevoelig en discretie is daarom belangrijk. Stevens Idema Groningen gaat op vertrouwelijke wijze om met uw situatie.

Mediator in Groningen voor familierecht, ondernemingsrecht en ontroerend goed

Stevens Idema in Groningen is gespecialiseerd in familierecht. Zo kunnen we u als motaris en mediator helpen bij zaken omtrent huwelijk en partnerschap, samenwonen, gezag en voogdij, testamenten en erfrecht.

Naast familierecht kan Stevens Idema u helpen op het gebieden van wonen & onroerend goed en ondernemingsrecht. Zo kunnen we u ondersteunen bij het opstellen van een koopovereenkomst, de hypotheek van woning, pand of schip, bij de splitsing van appartementsrechten en bij nieuwbouwprojecten. Op het gebied van ondernemen kunnen we u adviseren over rechtsvormen. Ook kunnen we u helpen bij geschillen op de werkvloer of met uw (ex)zakenpartner.

Stel een vraag