Familie notaris Groningen

Bij advocatenkantoor Stevens Idema bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren familie notaris. Als u bijvoorbeeld gaat samenwonen of trouwen, dan komt daar vaak een notaris bij kijken. Een paar voorbeelden waarvoor u een notaris nodig heeft zijn het opstellen van een samenlevingscontract, het aangaan van een huwelijk of een testament opstellen.

Familie notaris Stevens Idema

Er zijn dus verschillende situaties waarvoor u een familie notaris nodig heeft. Maar waarom moet daar een notaris voor aan te pas komen? Om u en uw familie te beschermen, mocht er iets aan de situatie veranderen. Gaat u bijvoorbeeld aan kinderen beginnen of samenwonen, is het fijn om terug te kunnen vallen op wettelijk vastgestelde afspraken. Er zijn drie samenlevingsvormen: een huwelijk, een geregistreerd partnerschap en een samenlevingscontract. Ook kan de voogdij bij de notaris worden vastgesteld en kunt u bij uw notaris een testament laten opmaken. Redenen om dat te doen kunnen zijn dat u uw ex-schoonkinderen wilt uitsluiten van uw testament, zodat zij later geen recht hebben op uw geld, of als er uitzonderingen in de familie voorkomen (het onterven van een kind bijvoorbeeld).

Neem contact op

Voor een familie notaris of eventuele vragen kunt u vandaag nog contact opnemen met het Stevens Idema notariaat. U kunt ons bellen op het nummer 050-3176444 of een e-mail sturen naar info@stevensidema.nl. Ons bezoekadres is Boermandestraat 1 in Groningen. U kunt ook offertes aanvragen via onze website voor situaties betreft wonen en leven.

Stel een vraag