Uw eigen eenmanszaak starten in Groningen: waar moet u op letten? 

Wie droomt er niet van een eigen zaak? Hoewel er verschillende risico’s kunnen zitten aan een eenmanszaak starten in Groningen, biedt het u ook voordelen. Zo bent u nooit langer afhankelijk van uw baas, maar bepaalt u zelf op welke momenten u werkt en welke werkzaamheden u uitvoert. Daarbij kunt u een bedrijf helemaal naar uw eigen hand zetten! Neem personeel aan wat bij u past, kies voor de diensten die u leuk vindt om aan te bieden, enzovoorts. Zo doet u dagelijks klussen die passen bij uw interesses en ambities. Een nadeel aan een eenmanszaak starten in Groningen is logischerwijs dat u op nul begint. Zo zal het in het begin een hele uitdaging zijn om klanten aan te trekken en uw omzet op te bouwen. 

Hulp bij een eigen eenmanszaak starten in Groningen 

Een eenmanszaak starten in Groningen doet u bij de Kamer van Koophandel. Hier kunt u uw handelsonderneming aanmelden, om vervolgens direct aan de slag te gaan. Voordat u dit doet, kan het verstandig zijn om advies in te winnen. Stevens Idema staat voor u klaar, om u van dit advies te voorzien. Bij onze organisatie werken verschillende notarissen, die u meer kunnen vertellen over hetgeen er op u af zal komen als u een eenmanszaak start. In het bijzonder de verantwoordelijkheden die u heeft en de risico’s die u neemt. 

Direct advies over een eenmanszaak starten in Groningen 

Staat u op het punt een eenmanszaak te starten in Groningen en wilt u zich toch nog kort laten adviseren door een specialist op dit gebied? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

Stel een vraag