Echtscheidings mediator groningen

Voor een echtscheidings mediator in Groningen bent u aan het juiste adres bij Stevens Idema. Onze mediator dient als een neutrale bemiddelaar tussen u en uw ex-partner. Hij/zij kijkt naar beide belangen en kom met een passende oplossing voor ieder conflict.

Voor een betrokken echtscheidings mediator in Groningen gaat u naar Stevens Idema

U heeft de knoop doorgehakt, u gaat scheiden. Een moeilijke beslissing met een moeilijke periode als gevolg. Het is dan ook belangrijk dat het zakelijke deel – het regelen van de werkelijk scheiding –  zo snel mogelijk wordt afgehandeld, zodat u zich kunt richten op de toekomst.

Ook bij het zakelijke deel zijn veel emoties gemoeid, wat het moeilijk kan maken om eerlijke afspraken te maken. Hier helpt onze echtscheidings mediator bij. Hij of zij kijkt naar wat het beste is voor alle partijen. Niet alleen voor u en uw ex-partner, maar ook voor de kinderen.

Om de echtscheiding zo snel mogelijk af te handelen, gaat onze mediator efficiënt te werk. Dit gaat echter nooit ten koste van zijn of haar betrokkenheid. Persoonlijke aandacht staat hoog in ons vaandel.

Stevens Idema Groningen meer dan alleen een echtscheidings mediator

Naast echtscheidings mediator kan Stevens Idema Groningen u van dienst zijn als notaris in verschillende vakgebieden. Onze notarissen hebben ruime kennis van en ervaring met de volgende rechtsgebieden:

  • Personen- & familierecht
  • Wonen & onroerend goed
  • Ondernemingsrecht

Wilt u weten wat Stevens Idema voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers in Groningen.

Stel een vraag