Echtscheiding Groningen

Bent u op zoek naar een notaris in Groningen die u kan helpen bij uw echtscheiding? Notariskantoor Stevens Idema is in te zetten als echtscheidingsnotaris en echtscheiding mediator. Wij helpen u op juridisch vlak en zorgen ervoor dat eventuele problemen of conflicten tussen beide partijen worden opgelost.

Uw echtscheiding specialist in Groningen

Een echtscheiding is moeilijk, ongeacht de persoonlijke situatie. Juridische ondersteuning is noodzakelijk, maar ook emotionele steun is zeer gewenst. Stevens Idema biedt een combinatie van beide. Wij kijken altijd naar wat het beste is voor alle betrokken partijen; u en uw ex-partner, maar ook uw kinderen.

Als u de knoop eenmaal heeft doorgehakt, is het prettig als de echtscheiding zo snel mogelijk kan worden afgehandeld en u zich kunt richten op de toekomst. Omdat wij een kleinschalig notariskantoor zijn, kunnen we u de nodige tijd en aandacht geven. Dit draagt bij aan een snelle afhandeling van de echtscheiding. Uiteraard gaat onze efficiëntie nooit ten koste van onze betrokkenheid.

Stevens Idema Groningen, meer dan alleen een echtscheiding notaris

Naast echtscheiding notaris en mediator is Steven Idema Groningen in te schakelen als adviseur op andere juridische vakgebieden. Onze notarissen zijn ruim gespecialiseerd en kunnen u van dienst zijn binnen de volgende rechtsgebieden:

  • Personen- & familierecht
  • Wonen & onroerend goed
  • Ondernemingsrecht

Wilt u meer informatie over Stevens Idema in Groningen? Wij kijken graag samen met u op welke manier onze notarissen u van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Stel een vraag