Alimentatie mediator Groningen

Bent u opzoek naar een mediator in Groningen gespecialiseerd op het gebied van echtscheidingen en alimentatie? Een mediator van Steven Idema helpt u graag. Als notariskantoor heeft Stevens Idema Groningen veel ervaring met het bemiddelen tussen partijen en wordt dan ook steeds vaker ingezet als mediator. Wij zijn 100% neutraal en komen altijd met een passende oplossing met betrekking tot de alimentatie.

Voor een mediator in Groningen gespecialiseerd in alimentatie

De beslissing om te scheiden is een moeilijke beslissing, een die uw leven goed verandert. U wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk beginnen met een frisse start, maar een echtscheiding moet goed afgehandeld worden. Dat gaat vaak niet zonder slag of stoot. Als de emoties te hoog oplopen is het aan te raken een mediator in te schakelen.

Helemaal wanneer het gaat om materialistische of financiële zaken zoals als alimentatie, is het lastig als er beslissingen worden gemaakt op basis van emoties. De alimentatie mediator van Stevens Idema kijkt naar wat het beste is voor alle partijen. Voor u, uw ex-partner en de kinderen. Hij/zij werkt met een persoonlijke, doch efficiënte aanpak. De efficiënte aanpak gaat nooit ten koste van de betrokkenheid van de mediator.

Stevens Idema in Groningen als alimentatie mediator en meer

Naast alimentatie mediator kunnen de specialisten van Stevens Idema Groningen u ondersteunen als notaris op verschillende rechtsgebieden, namelijk personen- & familierecht, wonen & onroerend goed en ondernemingsrecht.

Wilt u weten wat de alimentatie mediators en notarissen van Stevens Idema voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Groningen.

Stel een vraag