T 050-3176444
E info@stevensidema.nl
KVK 01138081
Postadres:
Postbus 1427
9701 BK Groningen
Bezoekadres:
Boermandestraat 1
9723 DS Groningen

Hypotheek schip Groningen

Wanneer u een schip gaat kopen en daar een hypotheek voor nodig heeft, dan krijgt u net als bij de aankoop van een huis te maken met een notaris. Voor de verkoop van schepen is speciale kennis nodig die niet ieder notaris kantoor heeft. U doet er dus verstandig aan om voor de aan- of verkoop van een schip een notariskantoor in de arm te nemen dat hierin is gespecialiseerd. Notariskantoor Stevens en Idema heeft deze kennis en inmiddels vele jaren ervaring met notariële handelingen die komen kijken bij de aan- en verkoop van schepen.

De hypotheek schip Groningen goed geregeld bij de notaris

Wanneer u de akte van de hypotheek schip Groningen laat opstellen door ons notariskantoor dan kunt u ervan verzekerd zijn dat hierin alle benodigde bepalingen worden opgenomen. De aankoop van een schip lijkt veel op die van een huis, maar toch zijn er wezenlijke verschillen. De meeste notarissen hebben geen of weinig ervaring met het opstellen van een hypotheekakte voor een schip. Wij zorgen ervoor dat onze kennis altijd actueel is zodat wij dit zonder problemen voor u in orde kunnen maken.

Wij regelen de hypotheek van uw schip graag voor u

Gaat u binnenkort een hypotheek schip Groningen afsluiten? Doe dan een beroep op ons ervaren notariskantoor om de hypotheekakte op te stellen en te passeren. U kunt ons voor vragen en een kostenopgave altijd bellen op telefoonnummer 050 -31 76 444. Stelt u uw vraag liever per e-mail? Dan kunt u ons een bericht sturen op het adres info@stevensidema.nl

Maak een afspraak