Mediation van notaris in Haren 

De keuze voor mediation bij een notaris in Haren kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Mediation wordt vaak aangeraden bij een geschil. Denk aan een zakelijk geschil, een geschil in de privésfeer, enzovoorts. Doel van mediation is samen tot een oplossing komen, zonder hier direct een rechtszaak voor op te starten. Het voordeel van mediation bij een notaris in Haren is het feit dat deze notaris een onafhankelijke partij is binnen het conflict. Deze heeft met geen van de betrokken partijen een band. De kans dat men tot een oplossing komt in een conflict is zodoende groter. 

Situaties waarin mediation bij notaris in Haren verstandig is 

Er zijn verschillende voorbeelden van situaties te bedenken, waarin mediation via een notaris in Haren wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een geschil rond het opstellen van een ouderschapsplan. Mogelijk bent u het niet eens met uw ex-partner en komt u niet samen tot een oplossing. Een mediator kan in zo’n geval hulp bieden. Hetzelfde geldt voor conflicten rond de verkoop van een woning, het betalen van partner- en kinderalimentatie, enzovoorts. 

Afspraak maken voor mediation bij notaris in Haren 

Wilt u op korte termijn hulp bij het oplossen van conflicten? Neem eens contact op met de notarissen van Stevens Idema. Onze notaris biedt u graag hulp om samen met andere betrokken partijen tot een oplossing te komen in conflictsituaties. Ook kunnen we u vooraf meer vertellen over de wijze waarop we verschillende conflicten aanpakken. Wij bieden u twee vormen van mediation bij onze notaris in Haren aan, namelijk; probleemoplossende mediation en narratieve mediation. Samen met u bekijken we welke vorm van mediation het beste past bij uw situatie.

Stel een vraag